Reserveren
0499 - 578 659 & 06-55747896
×

Diner 4 of 5 gangen kerst

1STE KERSTDAG ZITTEN WE VOL 

Voorgerechten

Tonijn sashimi met tartaar van zalm en avocado, Hollandse garnalen en sesamkletskop
of
Gerookte herten ham met rode port stroop en een groenten krokantje
of
Huis gemarineerde carpaccio met truffelmayonaise en oude kaas.

Soepen

Wildbouillon met geplukte fazantenborst en truffelschuim
of
Bospaddenstoelensoep met mini-shiitake en rode port

Tussengerechten

Coquilles met appelmarmelade en een romige beurre blanc saus
of
Eend van onze BBQ met paddenstoelen risotto

Hoofdgerechten

Wildstoofpotje met hertenfilet en rode port saus en bij passende groenten garnituur
of
Snoekbaarsfilet met knoflook kokkels hierbij een saffraan saus en groenten garnituur
of
Surf en turf van Biefstuk en Gamba’s hierbij een romige kreeftenjus en seizoen garnituur

Nagerechten

Grand dessert van 5 zoete lekkernijen
of
Kaas plankje met 5 mooie kazen kletzenbrood druiven en stroop